Hvad kan man lave i offentlig transport?

Hvad kan man lave i offentlig transport?

I weekenden skal jeg en tur til Vestjylland – og jeg planlægger at komme frem med tog. I den anledning har jeg opbygget en lille liste over ting, man kan lave i offentlig transport. Enjoy. Og selv tak! Tilføj meget gerne kommentarer med jeres egne bedste råd og idéer.

  • Følg med i folks telefonsamtaler – man kan faktisk overhøre nogle spændende historier! Sommetider bliver man helt frustreret over, at man ikke kan høre personen i den anden ende af røret (bare kald mig nysgerrig). Og det er som om, at folk, der taler i telefon, konsekvent snakker højere, end folk, der taler med hinanden på almindelig vis. Det gør det ekstra attraktivt at være smuglytter.
  • Leg en sjov tankeleg: Gæt de andre passagerers liv! Hvor er de på vej hen? Har de kæreste/mand/kone? Hvad laver de til dagligt? Hvad er deres livret? Her er det naturligvis tilladt at slippe fantasien løs. Det kan fx sagtens vise sig, at den midaldrende og jævnt kedelige businessmand, som sidder over for dig, faktisk er selveste Batman. Han spiser på Burger King hver aften og er lige nu på vej til Herning for at forære sin oldgamle tante en kat. ”Tsk”, tænker I nok. Men jeg havde altså heller ikke mere strøm på min iPhone den dag.
  • Kig folk over skulderen og følg med i, hvad der foregår på deres smartphones. Se, hvad de snapchatter, eller hold øje med, om ældre mennesker også spiller Candy Crush (Let me break it: det gør de! Jeg så det selv forleden dag).
  • Odds med dig selv om, hvem af de andre passagerer, der får en bøde, hvis der kommer en kontrollør. (Hint: i bybusserne er dem, der ikke har købt billet, enten helt kolde i røven eller også sidder de totalt anspændte og strækker halsen, som var de selveste giraffen Marius, for at holde øje med dørene hver gang bussen standser).

 

Del bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares