Santa, can you hear me?

Santa, can you hear me?

Der findes en uskreven regel i blogland. Okay, der findes mange. Men én af dem er, at op til jul skal man som blogger lave indlæg med julegaveønsker. Gerne flere af slagsen.

… Det skal jeg selvfølgelig også. Dog ikke ligesom alle de andre. Så collager og links må I finde på andre blogs. Her gør vi det sgu anderledes! Jeg synes alligevel, at alle bloggeres ønskelister efterhånden består af Royal Copenhagen, Kubusstager og andre ting, der er så dyre, at jeg ikke vil være bekendt at skrive dem på min ønskeliste.

 

Så kære Julemand, jeg ønsker mig:

  • Et a-menneskes evner til at stå op om morgenen.
  • En mild form for rengøringsvandvid. Eller i det mindste bare en kærlighed til støvsugning.
  • 10 juletræer på min skrabejulekalender. Man kan simpelthen ikke lande på lige nøjagtigt 9 så mange år i træk, som jeg har gjort. Jeg tror på det hver gang Men det er et lidt grådigt ønske, så fuldt hus på julemænd er altså også ganske acceptabelt.
  • At blive lidt bedre til at ignorere min indre slikmund.
  • At vinteren ikke varer helt til midt i april, men at foråret starter tidligt (i december er vinter ikke mindre end skide hyggeligt – derefter: not so much).
  • At blive sådan en type, der bare elsker at løbe og ”løber fordi jeg ikke kan lade være. Det er mit frirum, hvor jeg kan slappe af og koble fra”!
  • Et lidt bedre immunforsvar.
  • Mine 20-årige fødders evne til at gå i tårnhøje stiletter natten lang uden så meget som et av!

 

Hvad ønsker I jer til jul?

Del bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares