Om folks sygelige besættelse af Kähler-vasen

Om folks sygelige besættelse af Kähler-vasen

Undskyld mig, men jeg bliver simpelthen nødt til at komme ud med det her. For hvad fanden sker der lige for danskerne og deres besættelse af Kählers jubilæumsvase? Det grænser jo til det sygelige! Nej, der ER faktisk sygeligt! Er det bare mig, eller går folk LIDT for meget amok over den?

Bevares, jeg synes faktisk også, at den er rigtig flot, men DET ER EN VASE, for pokker! En vase! Jeg er mildest talt chokeret over alt den hype og brok, der florerer overalt på de sociale medier. Ro på, mennesker!

Seriøst, hvad sker der for, at vi lever i en verden, hvor en VASE kan få Imercos website til at gå ned, fordi så mange mennesker på samme tid gik ind for at købe den? 16.000 mennesker for at være helt præcis. Jeg troede, at den slags hjemmesidenedbrud var forbeholdt frigivelse af billetter til vigtige fodboldkampe eller årsopgørelser fra SKAT. Sgu da ikke en vase til under 400 kroner! Det må da være en joke?!

Og igen, JA, det er da en ret flot vase. Men lur mig om lanceringen af vasen som en ”Jubilæumsvase” a la ”limited edition” ikke lige har fået folk til at synes, at den er en tand pænere end ellers. Det har lige lagt en slags virkeligt Instagram-filter ned over vasen, som har gjort den usandsynligt tiltrækkende i voldsomt mange menneskers øjne. Og undskyld, hvis jeg træder nogen over tæerne her. Men der er som sagt tale om en VASE! Hvor meget vil man lige kæmpe for et stykke porcelæn at proppe sine blomster ned i?

Jeg ejer faktisk selv en Kähler-vase – den er dog med blå og sorte striber. Lige nu overvejer jeg kraftigt at spraye striberne med guld og sælge den. Måske til overpris? Det ER trods alt limited edition! Smid mig en mail eller en kommentar, så vi kan blive enige om en pris. Hvis jeg ikke svarer med det samme, er det nok blot fordi min mailboks/mit kommentarfelt er blevet overbelastet af de mange kunder…

(Og fuck ja, jeg ved det. Jeg har lige givet den skide vase endnu mere opmærksomhed! UNDSKYLD, men jeg måtte virkelig ud med det …).

 

 

Del bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares