Endnu en uge #34

Endnu en uge #34

1) Så blev det søndag, og endelig havde vejrguderne opdaget, at der altså står forår på kalenderen. Halleluja!

2) Jeg måtte i denne uge give kage til min praktikplads, fordi jeg fik det skide æg i bordfodbold i sidste uge.

3) … men med fare for at jinxe det helt vildt, så går det faktisk bedre for mig på bordfodboldfronten. I den forgangne uge har jeg ikke længere været komplet uduelig. Der er lys for enden af tunnelen, hurra!

4) Hvordan går det på fitnessfronten?, spørger I. Jo tak, det går glimrende. Jeg lagde sågar et vaskeægte træningsbillede på Instagram i fredags:

fitness step

5) I tirsdags glemte jeg min cykelhjelm på arbejdet. Opdagede det på vejen hjem, og følte mig totalt ekstra udsat. Har åbenbart hurtigt vænnet mig totalt til den cykelhjelmstryghed, der er opstået!

6) Da jeg kom hjem fra arbejde i fredags, spillede min nabo Boten Anna for fulde drøn. Jeg var tilsyneladende ikke den eneste, der var ramt af fredagskuller.

7) Det viste sig, at der var fest i nabolejligheden hele aftenen. På et tidspunkt tog jeg mig selv i at stå ude på vores badeværelse og nynne med på ”Komm hol das Lasso raus” (altså fordi jeg tilfældigvis var derude, og fordi badeværelset er det mest lydte sted i vores lejlighed grundet udluftningen).

8) I dag har jeg genopdaget peanutbutteren. Jeg har ikke smagt det i 6-7 år (og blev aldrig rigtig vild med det dengang), men jeg købte et glas i Netto i formiddags. Crunchy endda. That shit is good! Jeg er allerede blevet kæmpe fan.

9) … Derfor: giv mig gerne jeres bedste peanutbutter-tips. Hvad spiser I det til? Jeg er ny på området, så vil bare gerne have inspiration til at spise det på flest mulige måder.

10) Jeg har besluttet, at bloggen skal piftes lidt op. Der skal flere farver herind! Jeg synes efterhånden, det er lidt for sort/hvidt og trist. Hvad synes I? Jeg har ikke en plan endnu, men vil så småt begynde på projektet, når det lige passer ind i programmet.

Del bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares