Endnu en uge #9

Endnu en uge #9

1) For anden gang (i træk!) er søndagsindlægget en dag forsinket. Jeg har simpelthen haft en endnu mere hektisk uge end sidste uge. Men det skal ikke blive en vane, det lover jeg! Min faster foreslog dog sloganet ”Søndagsindlægget… læs det mandag!”, og det er da ikke helt dumt.

2) Hvorfor er det lige, at de der skide cykelløb ALTID skal ligge på det tidspunkt i sendefladen, hvor Venner plejer at ligge? Jeg bliver SÅ skuffet, når jeg kommer hjem fra arbejde og bare liiige skal sidde på sofaen og stene tv i en halv time. Og så er der dælme cykelløb.

3) En af de andre praktikanter på min praktikplads har fortalt mig, at hun er begyndt at løbe, fordi JEG gør. Hun er blevet motiveret af MIG! Helt seriøst, hvem havde lige set den komme? Er det mon det vildeste, der er sket i min løbekarriere so far?

4) Jeg synes, jeg har lige lovlig travlt for tiden. Kunne altså godt lige bruge en enkelt dag eller to som Maude fra Matador! I ved hvor kokkepigen serverer alle måltider, og stuepigen sørger for at rydde op, rydde af og vaske op. Samtidig passer min søster mine børn (hvis jeg da havde nogen), mens manden er ude og tjene stakkevis af penge. Hvis noget ikke passer mig, går jeg bare op og lægger mig! Og ellers sidder jeg da bare og hækler. Og snakker. Og drikker kaffe. Eller går en tur med min pels.

5) Om blot 13 dage er det min fødselsdag. Og jeg har stadig ikke fået strikket en ønskeliste sammen!

6) … i det mindste har jeg fået inviteret folk til den fødselsdagsfest, jeg helt havde glemt, at jeg ville holde.

7) En dag i ugen mødte jeg simpelthen verdens mest uheldige pige. Hun stod foran mig med sin cykel og var på vej i cykelskuret. Først skulle hun dog lige have gravet et eller andet op fra bunden af tasken. Jeg stod bagved med min egen cykel og ventede på også at komme ind i skuret. Først tabte hun sin nøgle. Så tabte hun sin taske. Jeg ville hjælpe hende med at samle op, men hun klarede den selv, sagde hun med et smil. Men så var det dog som om, hun blev helt pinligt berørt over at stå der og tabe sine ting. Og så gik det først galt. Efter to sekunder tabte hun nemlig sin vandflaske. Så røg nøglen på jorden igen. Så tasken. Så var hun ved at tabe cyklen. Der blev brugt gloser som ”Fuuuck mit liv”, men efter lidt asen og masen lykkedes det og vi kom sikkert ind i cykelskuret.

8) Jeg har lyst til at få klippet kort pandehår igen. Men jeg kan ikke finde ud af, om jeg orker at stå der foran spejlet hver morgen og forsøge at få det til at sidde nogenlunde pænt. Desuden var det jo en lidt voldsom oplevelse, sidste gang jeg fik klippet pandehår – se selv, hvor chokeret jeg var:

pandehår

9) Jeg skal virkelig snart til optiker og få noget mere styrke i mine kontaktlinser. Jeg føler efterhånden ikke, at jeg kan se en skid. Det kan faktisk være ret problematisk og pinligt at gå rundt på gaden, når man ikke kan se, hvem det er, der vinker til én derovre på den anden side.

Del bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares