Endnu en uge #12

Endnu en uge #12

1) Jeg er helt oppe at køre over, at vejret var så godt i går. Hvad sker der for lækkert, lunt solskinsvejr på sådan en oktoberdag? Jeg sad udenfor og spiste frokost!

2) Underligt nok var jeg samtidig også ret tilfreds med det mere grålige og efterårsagtige regnvejr i dag. Det indbyder jo totalt til indendørs hygge med stearinlys og hyggesokker.

3) Deraf kan det konkluderes, at jeg ALDRIG bliver enig med mig selv om, hvilken årstid jeg bedst kan lide (bortset fra at det er jul om vinteren, og julen trumfer alt).

4) I torsdags handlede jeg i Lidl sammen med en veninde, og vi gjorde en fantastisk opdagelse: deres røvbillige discount-chipsposer er fyldt HELT OP. Det kunne Kims dælme lære noget af. Der er ikke noget værre end at åbne sådan en halvtom pose Snack Chips – man bliver jo skuffet gang på gang!

5) Jeg har genopdaget Bailey’s. Den drik er jo totalt undervurderet! Især i kaffen. Mere af det, tak.

6) I onsdags sendte min far mig et billede af et dyr, han havde skudt, da han var på jagt. I et hurtigt og måske lidt uopmærksomt øjeblik, kunne jeg sgu ikke lige se, hvilket dyr det var (til mit forsvar var billedet altså lidt utydeligt), så jeg skrev tilbage og spurgte. Fik aldrig et svar. Min far fortalte i dag, at han altså nægtede at svare på SÅ dumt et spørgsmål. Det var en hare. Og det kunne jeg da også godt se ved nærmere eftertanke.

7) Jeg fandt dette slik i en købmandsbutik langt ude på landet:

pop rocks

 

Dét er jo bare indbegrebet af barndom! Min veninde og jeg var helt oppe at køre og vi grinede og lo, alt imens slikket poppede rundt på vores tunge og i halsen.

8) I weekenden har jeg levet så klamt, at det sundeste, jeg har indtaget, er de små stykker gulerod og selleri (som i øvrigt smager af sådan cirka ingenting), der befandt sig i min hønsekødssuppe med melboller.

9) Derfor SKAL jeg løbe i morgen. Og spise grøntsager. Og havregrød!

10) Nu vil jeg læne mig tilbage i sofaen og nyde resten af denne søndag aften. Jeg håber, at I alle får en fantastisk uge!

Del bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares