Hvem har set mit sovehjerte?

Hvem har set mit sovehjerte?

Jeg er alvorligt bange for, at jeg er gået i stykker! Jeg skulle have været i skole i dag fra klokken 8, men allerede i går blev undervisningen aflyst. Derfor så jeg frem til at sove længe i dag. Sådan rigtig dejligt længe. Det skulle desværre hurtigt vise sig, at det ikke kom til at ske.

Jeg vågnede i morges, fordi min telefon vibrerede. Solen skinnede ind gennem persiennerne, og så kan man jo ikke blive andet end glad! Så lå jeg lidt og nød den dejlige følelse af at vågne frisk op til solskinsvejr og ikke engang skulle skynde sig op. Lidt efter hev jeg min mobil ned fra hylden, og skete det. Jeg opdagede, at klokken kun var 7.42. Seriøst. 7 fucking 42.

Med det samme besluttede jeg mig naturligvis for, at jeg skulle sove lidt mere. Jeg skulle jo ligesom sove længe i dag! Så jeg skyndte mig at lægge mig godt til rette, og så skulle jeg ellers nappe et par timers ekstra søvn. Men tror I, jeg kunne falde i søvn igen? Næh nej, jeg var frisk som en havørn. Jeg lå og vendte og drejede mig indtil lidt over 8. Pleeease, lad mig nu sove lidt mere, nu hvor jeg endelig har tid.

Det lykkedes ikke. Jeg måtte hoppe ind på sofaen og chille til Go’ Morgen Danmark. Heller ikke dér kunne jeg så meget som blunde en lillebitte smule. Hvad er der galt med mig? Jeg er ærligt talt lidt bekymret for mig selv. Det er forhåbentligt ikke fordi, jeg er ved at blive rigtig voksen?! For så skal jeg altså lige have fat i Peter Pan (er der i øvrigt nogen, der kan skaffe hans nummer?). Jeg er på ingen måde klar til at være så voksen, at jeg vågner før klokken 8 helt af mig selv.

Hvis nogen skulle få øje på mit sovehjerte et eller andet sted, så skriv hurtigst muligt. Det er allerede meget savnet!

Del bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares