Endnu en uge #14

Endnu en uge #14

1) Ugens søndagsindlæg udkommer først i dag, fordi jeg i går havde intet mindre end de værste tømmermænd i mit liv. Og det er ikke en engang løgn. Jeg kunne stadig mærke dem tidligere i dag. Fuck nu af!

2) De kom af, at jeg i lørdags holdt fødselsdagsfest for 10 piger. Det siger da trods alt noget om, at selvom man er blevet 26 og alt det der, så kan man stadig finde ud af at holde et brag af en fest.

3) I kender godt de der facebook-selfies, hvor folk ganske tilfældigt liiiige har fået deres kavalergang med på billedet, ikke? (Who am I kidding, selvfølgelig kender I dem!). Her den anden dag, så jeg et så ekstremt tilfælde, at jeg først troede, der var tale om to babyhoveder i bunden af billedet. But no. It was boobies.

4) I mandags cyklede jeg hjem fra byen i øsende regnvejr. Jeg var gennemblødt og havde mascara løbende ned ad kinderne. Og her må jeg indrømme, at jeg sgu blev lidt småsur. Det var da pisseirriterende! Men så måtte jeg huske mig selv på dette indlæg, og jeg forsøgte atter at holde humøret højt. Jeg skulle trods alt hjem til stearinlys og min kærestes madlavning!

5) I onsdags holdt jeg totalt hyggefridag med marcipan, julekalender og risengrød. Bare fordi jeg kunne. Optur!

6) I løbet af ugen har jeg erfaret, at det der med at handle ind eller måske ligefrem shoppe i uge 42 er et absolut no go! Der er børn, forældre og bedsteforældre overalt. Og de har ikke travlt med at komme hurtigt fremad, skulle jeg hilse at sige.

7) På det kvarter jeg var i Føtex i torsdags, nåede de at kalde moren og mormoren til TO forskellige børn, der var blevet væk.

8) Fredag så jeg desuden en ung fyr, der stod lige udenfor Netto og drak sødmælk direkte af kartonen. Mon det var en mærkelig tømmermændscraving? Eller var han blot tørstig og vild med sødmælk?

9) I dag lykkedes det min næse at blive forkølet-ish på mindre end en halv time. Jeg sad til møde på arbejdet, og pludselig da jeg lukkede munden op, havde min stemme ændret sig til sådan en rigtig ”snot-stemme”, og min næse var totalt stoppet.

10) … og vi har altså optagelser fra næste uge, så jeg skal bare IKKE være syg nu. Derfor har jeg lige indtaget en ordentlig portion suppe og vil være at finde på sofaen allieret med min næsespray resten af aftenen.

Del bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares