Hvad man kan gøre, hvis man har brug for et skud selvtillid

Hvad man kan gøre, hvis man har brug for et skud selvtillid

Jeg har lagt mærke til, at det er populært blandt bloggere at lave guides til alt muligt. Og det vil jeg altså også være med til…

Så NU er den her! Guiden til at komme igennem enhver ”dårlig-hår”-dag, ”jeg-dur-jo-ikke-til-noget”-dag eller andre dage med en lidt underskud på selvtillidskontoen.

  • Gå ind i en tøjbutik og prøv noget tøj i prøverummet – så skal ekspedienten nok komme og fortælle dig, hvor godt du ser ud, og at tøjet sidder såååå godt på dig. Lur mig om hun ikke også selv har blusen/kjolen/bukserne derhjemme!
  • Hvis du er heldig, prøver hun at overbevise dig om, at du skal prøve bukser i størrelse ekstra small (NEJ, siger jeg! Det lader sig ikke gøre).
  • Se noget reality-tv – om det så er Paradise Hotel eller Mig og Min Mor. Du skal nok føle dig som Einstein ret hurtigt.
  • Du kan også vælge at se Luksusfælden! Jeg lover, at uanset hvordan din økonomi ser ud, så vil den pludselig synes intet mindre end fantastisk. Og ikke mindst din økonomiske sans (“WHAT? Er der høje renter på et Quick-lån? Det sagde de sgu da ikke noget om i tv-reklamen”…).
  • Brug Photo Booth-app’en og gør dit ansigt skævt/tykt/grimt/underligt (Det kunne trods alt være meget værre).
  • Tag briller på! Ganske simpelt. (Jeg bruger normalt kontaktlinser og har briller på engang imellem. Når jeg tager mine briller på, bliver alting lidt mindre end det er, og alle ser så slanke ud – inkl. mig selv. Mine fødder ligner også en lille fin størrelse 37. Smart!).
  • Se billeder fra et tidspunkt i dine yngre dage, hvor du virkelig ingen stil havde (please sig, at alle har haft sådan en periode…).
  • Spis et stykke kage. Det må man godt på sådan en dag!

Del bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares