Endnu en uge #5

Endnu en uge #5

1) En dag i ugen skete følgende i Netto: en kasseekspedient spørger pænt sin kollega, om han ikke lige åbner en ekstra kasse (køen er ret lang, og kollegaen står og fejer gulvet).
Feje-kollega: Jamen kan Lise ikke lige gøre det?
Kasseekspedient: Nej, Lise er til pause.
Feje-kollega: Jamen det er faktisk længe siden, hun gik til pause.
Kasseekspedient: Ja, men kom nu.
Feje-kollega: Kommer hun ikke snart tilbage?
Kasseekspedient: Åbn nu bare den kasse hurtigt!
… Det var altså lidt akavet. Det føltes lidt som når et kærestepar begynder at småskændes foran én, og man mest har lyst til at kravle ned og gemme sig i sine sko!

2) I morges vågnede jeg totalt forvirret, da min alarm kimede, og jeg troede, at det var mandag morgen klokken 7. To sekunder efter gik det op for mig, at det var søndag. Det føltes som at få en fridag foræret.

3) Det kan godt være, at det virker hårdt at starte i praktik. Men så er jeg da bare glad for, at jeg ikke er Søren Pape! Han har sgu da haft en vild første uge.

4) … Apropos Søren Pape så er jeg virkelig overrasket over, at det seriøst kan danne overskrifter i de danske medier, at manden er homoseksuel. Øh, er det her ikke 2014, eller er der noget, jeg er gået glip af?

5) Er der noget bedre end at sidde indenfor på sådan en grå søndag og nyde lyden af de tykke regnstråler, der rammer taget, mens man kryber sammen under tæppet på sofaen?

6) Under madlavningen i aften lykkedes det mig (i et kort, uopmærksomt øjeblik) at brænde olie, chili og karry så meget på, at det STANK i hele hytten (vi hostede helt vildt og det kradsede i halsen og næsen), og grydeskeen blev kulsort og smeltede en anelse.

7) Da jeg bagefter måtte skynde mig i Netto (man skulle fandme snart tro, at bloggen var sponsoreret af Netto), stod der et kærestepar bag mig i køen. Pigen spørger dybt seriøst sin kæreste: ”Hvad er forskellen egentlig på havregryn og havregrød? Er det ikke det samme?”.

8) I toget på vej hjem i går var der atter hvepse til stede. Og jeg er sommetider lidt hysterisk, når de nærmer sig. Gudskelov opdagede jeg dem først, da jeg var vågnet fra min charmerende lur med åben mund!

9) Forleden dag skete der noget, jeg ikke har prøvet i virkelig lang tid. Jeg frøs! Og det var faktisk virkelig dejligt. Jeg begyndte at småglæde mig til efterår og især vinter.

10) Jeg har fået en ny hobby: at tage screenshots af latterlige kommentarer til kendte mennesker på Instagram. De skal naturligvis bruges til et blogindlæg!

Del bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares