Endnu en uge #43

Endnu en uge #43

1) Min mor kom til at ringe til mig via facetime forleden dag. Hun forstod dog ikke helt konceptet, så hun holdt telefonen op til øret, mens vi snakkede. Jeg kunne altså sidde og glo på en sort skærm med et lille billede af mig selv. Smart!

2) Så var der sørme skybrud og tordenskylle i tirsdags, hva’? Det kan ikke være gået nogens næse forbi, om man så var isoleret i sin seng med influenza og nedrullede gardiner (takket være sociale medier, that is).

skybrud

3) Kan I huske, da jeg brokkede mig over skyr og lakridsbølgen? I går opdagede jeg, at de omtalte lakridschips nu også var havnet i min lokale Netto. Slap. Nu. Af!

lakridschips

4) I denne uge afholdte jeg mit andet specialemøde med min makker. Denne gang foregik det ikke på bar med øl, men derimod i sofa med te. Store fremskridt vil jeg mene.

5) Mine ultimative yndlingsbukser er lige afgået ved døden. Jeg købte strakt et par nye – mit 3. par i alt. De har tilsyneladende ændret lidt i opskriften denne gang! I går stod jeg i hvert fald pludselig med kulsorte ben (og røv!) efter at have haft bukserne på i et par timer. Tak for lort. Det kunne I da godt lige have skrevet en note om.

6) Huskede I at sætte lys i vinduerne mandag aften? Det gjorde jeg. Jeg vidste dog ikke, at der nu også var en regel om, at der skal et billede postes på Instagram eller Facebook. Gjaldt den også sidste år?

4. maj

7) Jeg har været til konfirmation i dag. En dag fyldt med god (og meget!) mad, familiehygge, vin/øl/cola ad libitum, festsange der rimer, taler og teenagere med røde kinder. What’s not to like?

8) Den kommende uge har kun tre rigtige arbejdsdage – i hvert fald for mit vedkommende. Det er altså lige til at holde til!

9) I den kommende weekend skal jeg til København. Det bliver ét stort ”jyde på afveje”-show. Så kære Københavnere, hvis I ser en forvirret, lyshåret jyde stå midt på en eller anden metrostation og se helt opgivende ud, så hjælp mig lige, ikke?

Del bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares