Endnu en uge #35

Endnu en uge #35

1) I går var jeg på Jensens Bøfhus. Deres menukort vrimlede med mere eller mindre dårlige jokes. Der var eksempelvis denne lårklasker:

jensens bøfhus

2) TAK for alle jeres idéer til anvendelse af peanutbutter i søndags! I er pisse gode. Jeg er fan og glæder mig til at afprøve jeres forslag.

3) Indtil videre er dette min favorit:

peanut butter

Riskiks, peanutbutter og bananer. Yummi, det er som at spise slik (eller nej okay, det kommer selvfølgelig slet ikke op på højde med bland selv-slik!). Men det smager altså voldsomt godt!

4) I morges skinnede solen helt vildt. Jeg skulle arbejde i tre timer, og imens sad jeg og nød solen igennem vinduet. Jeg lavede en aftale med en veninde om at tage en tur ud til vandet og gå en tur senere på dagen. Da vi kom afsted, var det imidlertid blevet iskoldt og solen var over alle bjerge. Flot så det dog ud:

stranden

5) I går var jeg ude for at spise brunch. For tredje weekend i træk. Tror sgu lige jeg tager en pause! No more scrambled eggs for me…

6) Forleden dag faldt jeg over et såkaldt cheatday-billede på Instagram, som bestod af to spejlæg på rugbrød. Seriøst? Skulle DET nu være at synde på madfronten? Nu stopper det fandme!

7) Mange 26-årige bruger sådan en søndag som denne på at have tømmermænd. Andre jeg laver derimod min egen hjemmelavede remoulade. Well hello granny:

remolade ingredienser

8) Lige for tiden får jeg slet ikke blogget lige så meget, som jeg gerne vil. Jeg synes virkelig, at tiden flyver afsted, og jeg har rigeligt at se til. Jeg håber, det bliver bedre inden længe! For jeg har så mange ord, jeg gerne vil lukke ud herinde!

9) Husk, at I er meget velkomne til at følge med på min Instagram-profil også. Der sker lidt mere på den front pt. Navnet er superline11.

10) Nu vil jeg smække benene op og nyde resten af denne skønne weekend. Hav en dejlig søndag aften, derude!

Del bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares