Tanker om sponsorerede indlæg

Tanker om sponsorerede indlæg

Jeg har et par gange nævnt, at jeg ville skrive et indlæg om mine tanker og holdninger til sponsorerede indlæg (blandt andet da vi fejrede bloggens 4 måneders fødselsdag). Det har jeg så bare lige helt glemt igen, men NU kommer det.

Allerede da jeg havde haft bloggen i små to måneder, modtog jeg en mail med et tilbud om et samarbejde med diverse sponsorerede indlæg og gaver. Først blev jeg naturligvis meget smigret og en kende stolt. Det var en fed følelse, at nogen havde udvalgt MIN spritnye blog til den slags. Og det er da også fristende at kunne modtage gratis gaver eller en skilling i ny og næ (specielt for en fattig studerende). Men jeg takkede nej uden at tøve…

Det føltes simpelthen helt forkert at indgå den slags samarbejde. Bloggen var så ny og lille og fin, og det ville jeg ikke ødelægge. Jeg havde brug for meget mere tid alene med min blog – og med jer naturligvis! Og det har jeg stadig. I sidste uge modtog jeg nemlig endnu et tilbud. Igen blev det et nej tak.

Jeg skal ikke kunne udelukke at jeg engang i fremtiden hopper med på sponsorbølgen. Men bestemt ikke lige nu! Jeg vil gerne etablere bloggen endnu mere først. Jeg synes allerede, jeg har fået skabt et ret godt og ganske unikt univers herinde – det må man da gerne indrømme, ikke? Men det er ikke nok.

Bloggen er stadig kun en lille prik i det store blogland, hvor jeg naturligvis drømmer om at sætte et endnu større stempel en dag! For let’s face it: jeg elsker elsker elsker at skrive herinde – men det bliver altså bare SÅ meget sjovere, når folk læser med. Og når der bliver efterladt kommentarer! Det giver mig så meget mere end en gratis taske eller neglelak.

Og nu er det altså ikke fordi jeg generelt er fuldstændigt modstander af sponsorerede indlæg på blogs. På ingen måde. Jeg synes, det er helt fair, når store bloggere modtager gaver og betaling for deres arbejde. Alt med måde, naturligvis. Jeg læser mange blogs, som også byder på sponsoreret indhold, og det er helt okay. Så længe jeg kan mærke bloggeren bag. Og så længe det forbliver troværdigt. Og så længe, de sponsorerede indlæg bliver skrevet i bloggens ånd og ikke blot ”Sidder lige og drikker denne skønne drik. Den smager fantastisk. …Sponsoreret indlæg”.

Det var lidt om mine tanker om sponsoreret indhold her på domænet. Kom endelig med jeres inputs i kommentarfeltet.

Del bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares