Jeg, en samler

Jeg, en samler

Som barn samlede jeg på mange forskellige ting. Det var alt lige fra tebreve, kapsler og ølbrikker (da jeg blev lidt ældre, men dog stadig ikke mens jeg selv drak øl) til sæber og servietter. Ja og så naturligvis alle de forskellige diller der kom frem år efter år: brevpapir, gogos, caps, Spice Girls-billeder og den slags.

Det var dog de førstnævnte ting og sager, som jeg holdt allermest af at samle på. For det var jo ikke som sådan noget, man skulle købe. Derimod vidste hele familien jo, at jeg samlede på servietter, så de hjalp mig med at samle dem. Når nogen havde været på hotel, tog de et fint stykke sæbe fra badeværelset med hjem til mig. Til forskellige familiearrangementer blev diverse tebreve og kapsler samlet ind til mig. Og når nogen havde været på bar eller café, tog de ølbrikken med hjem til mig. Okay, you get the point!

Det var nogle hyggelige hobbyer, og jeg elskede at sortere mine forskellige samlinger. Så hældte jeg alle mine kapsler ud på gulvet og sorterede dem i kategorier som Faxe Kondi, Cola og Tuborg. Det samme gjorde jeg med mine tebreve (ja, dem sorterede jeg naturligvis i andre kategorier såsom jordbær og skovbær), men det var altid et heldagsprojekt, for jeg havde virkelig mange. Eller også sad jeg og duftede til alle mine sæber og lagde dem frem i en række efter, hvilke der var flottest.

Nu som voksen (eller… ja, hvad man nu kalder sig selv som 25-årig) samler jeg ikke på noget. Eller jo altså jeg samler naturligvis på sko, neglelakker, pænt tøj og den slags. Men det tæller jo ligesom ikke rigtigt, vel? Det er ikke sådan en rigtig samling.

Men jeg har overvejet, om jeg skulle begynde at samle på et eller andet igen? Jeg havde tydeligvis talent for det, og så kunne der da være super hyggeligt. Men hvad skulle det lige være? Det skal ikke være noget dyrt (såsom flere sko eller den slags) men nærmere noget gratis, som man alligevel har, altså a la kapsler, frimærker og servietter.

Er der nogen, der har en god idé til, hvad jeg burde samle på? Måske er der endda nogle af jer, der samler på noget?

 

Del bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares