Guide til de mest uundværlige app’s

Guide til de mest uundværlige app’s

Så er jeg klar med endnu en guide. Denne gang en guide til de allerbedste app’s Alt og Ingenting-style:

Candy crush: Er der overhovedet nogen, der ikke allerede kender det? Det er måske verdens bedste spil! Lad dig ikke påvirke af, at det ved første øjekast virker en anelse kedeligt. Det er FEDT – men pas lige på, for det er helt utroligt vanedannende. Jeg taler af bitter erfaring! Det kan koste flere timers søvn og en del opmærksomhed til forelæsninger…

Word brain: Måske det næstbedste spil. Også en rigtig tidsrøver. Jeg er dog nået til en bane med fejl i, så nu kan jeg ikke komme videre (ARGH!). Men fuck det, det var fedt lige indtil spillet sagde stop…

Instagram: Behøver jeg overhovedet sige mere? Jeg ELSKER Instagram.

Mobile Pay: Hold nu kæft, hvor jeg hader mig selv for ikke at have opfundet dét koncept. Det er da rent ud sagt skidepissesmart. Nu slipper vi for alle de der ”Okay, hvis du betaler taxaen, så giver vi andre en drink i byen”-typer. For det kom jo alligevel aldrig til at ske!

Noter: Denne grå og kedelige app er faktisk gået hen og blevet en af mine mest brugte. Man er vel inkarneret blogger! For som nævnt før, så tager jeg utroligt mange notater lige pludselig…

Tv-guide: Ja, man skulle jo nødigt anstrenge sig for at tænde for tv’et, hvis der alligevel ikke er noget, man gider se.

DSB-app’en: Med denne skønne app er det slut med at stresse afsted på banegården for at nå at købe en billet inden toget afgår! Med app’en kan du gøre det hjemmefra i sikkerhed (OG så kan du tage bussen gratis ned til toget – det er da win win).

Så mangler jeg bare en enkelt app: køleskabsapp’en! Hvorfor har Apple endnu ikke udviklet en app, der snakker sammen med ens køleskab? Sådan at når man står i Netto og ikke kan huske, om man har mere agurk/pålæg/mælk, så kan man lige tjekke med det samme! Jeg er overbevist om, at det vil føre til et meget lavere madspild.. For man køber jo altid lige en ekstra agurk, når man ikke kan huske det. Den koster jo kun en 5’er… (Her vil nogen måske foreslå mig at kigge i køleskabet, før jeg går i Netto. Og bevares, det er da også en ganske god idé. Men hvad så når man går på en ikke-planlagt indkøbstur på vej hjem?!).

Del bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares