Endnu en uge #52

Endnu en uge #52

1) Jeg er vild med snapchat-opdateringen. Er I også?

snapchat opdatering

2) … Jeg er endnu mere vild med at kigge på andre mennesker, der tager selfies med snapchat nu. I onsdags sad alle mine kolleger fx rundt omkring på deres kontorpladser og gloede ind i deres telefoner, alt imens de åbnede munden og løftede øjenbrynene. Alle skulle jo liiiige tjekke den der opdatering ud!

3) Som flere af jer sikkert allerede er klar over, laver jeg jo også lidt spas og løjer ovre på instagram (ellers kan man tjekke det ud her: @altogingentingdk). Det opdagede Anders Hemmingsen så, og han har lavet et indslag om min profil på mx.dk. I kan se videoen lige her (jeg dukker også op med en kort bemærkning).

metro xpress

4) Min kæreste og jeg har bestilt billetter til en juletur til Berlin i december. Jeg kan selvsagt ikke få armene ned. Jeg elsker Berlin, jeg elsker jul, jeg elsker julemarkeder, jeg elsker vinterhygge, jeg elsker min kæreste, jeg elsker glögg, jeg elsker honningkager, jeg elsker shopping, jeg elsker duften af brændte mandler … What’s not to like?

5) Vi har efterhånden været i Berlin en del gange, men ikke i julen. Så hvis nogen af jer har nogle gode tips til Berlin i december måned, så smid dem endelig i kommentarfeltet.

6) I lørdags tog jeg toget. Der var desværre ikke nok spændende observationer til et helt indlæg (som dette). Der var dog en fyr, der skændes så højt – og længe – med sin kæreste i telefonen, at hele toget var en del af samtalen. Han brugte gloser som “tag dig nu sammen”, “slap nu af” og “nu må du sgu lige spænde hjelmen” gentagne gange. Hyggeligt.

7) Apropos offentlige transportmidler, så tog jeg bybussen forleden dag. Der var tydeligvis nogen, der havde taget McDonalds-mad med. Den lugt kan man bare ikke skjule.

8) Dette blev også ugen, hvor jeg smagte Sport-Cola for første gang i mange, mange år. Det smager jo fuldstændigt af barndom. Nærmere bestemt er smagen 100 % identisk med en smeltet skub op-is med colasmag (der er heller ikke rigtigt noget brus i).

sport-cola

9) Om én uge har jeg fødselsdag. Jeg gider faktisk helst ikke nærme mig de 30 ret meget mere, så jeg tror snart, jeg hopper med på den der vogn, hvor man fylder lige meget hvert år.

10) Skulle der sidde nogle eventuelle sponsorerer derude og læse med, så er min ønskeliste lang (læs: jeg bliver glad for det meste!). På forhånd tak.

Del bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares