Endnu en uge #20

Endnu en uge #20

1) Vi var jo et smut på landet i sidste weekend, hvor min mor naturligvis insisterede på at sende lidt proviant med os hjem. Det blev tre forskellige slags hjemmebag: vaniljekranse, kanelkage og paleobrød. Både vaniljekransene og kanelkagen forsvandt allerede i løbet af mandagen, hvorefter paleobrødet bare stod der og gav os dårlig samvittighed. Typisk!

2) I denne uge købte jeg mit første bæger russisk salat nogensinde. Det smager sgu da fantastisk! Det virker måske lidt ulækkert, men det er det ikke. Ikke engang den fra Budget til 9 kroner.

3) Mit nyindkøbte juletræ kom op i denne uge, og i dag fik jeg det pyntet. Ej, men se lige her:

juletræ

Er det ikke smukt? Jeg elsker det.

4) I dag er det 1. søndag i advent, og herhjemme betyder det JULEPYNT. Jeg slap min indre Gertrud Sand løs og gik i gang med adventsdekoration, kalenderlys, nissemænd og juletræspyntning. Samtidig fik den ikke for lidt på julemusikfronten, og både Jul det’ Cool, Driving Home for Christmas og alle de andre strømmede ud af højttalerne.

5) Faktisk er jeg først begyndt at komme i helt ægte julestemning i dag. Det plejer altid at være kommet for længst. Jeg tror, det hænger sammen med, at vi på min praktikplads har snakket om jul i to måneder nu, fordi vi for en måned siden gik i gang med produktionen af nogle jule tv-programmer. Så jeg har åbenbart haft svært ved at mærke den ægte julestemning i år, fordi jeg har været i ”falsk” julestemning så længe i forvejen.

6) … Ja, jeg gik faktisk og var lidt bekymret for mig selv. Hvor var den ellevilde julefreak blevet af? Hvad nu hvis mit rigtige julehumør slet ikke dukkede op? Så det kom som en lettelse i dag, da punkt 4 blev udlevet, og jeg nød det i fulde drag. Pyyyha, Gertrud Sand er ikke flyttet ud af min krop!

7) Jeg er begyndt at savne Årgang 0 (elsker det program!) helt vildt, fordi speakeren fra programmet er begyndt at speake én eller anden reklame, der kører i tv for tiden. Kan ikke huske hvilken, men det er 100 % ham.

8) I skrivende stund sidder jeg og venter på, at min netop påførte neglelak tørrer. Det fik mig til at tænke på dette indlæg.

9) Har I set gårsdagens indlæg med en guide til de allerbedste voksenjulekalendere? Hvis ikke, så gør det lige. Du skal se mindst én af dem i december (helst to) – det er en ordre!

 

Del bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares