Endnu en uge #19

Endnu en uge #19

1) Er I godt klar over, at om blot en uge, så er det første søndag i advent? HVOR er november blevet af? Og HVEM laver en adventskrans for mig?

2) Mandag aften i 22-Nyhederne hørte jeg Poul Erik Skammelsen bruge ordet “tissemand” flere gange end jeg har hørt dét ord i løbet af de sidste 6 måneder.

3) … Han sagde det faktisk næsten lige så mange gange, som ordet “taxa” blev brugt i medierne i onsdags!

4) I onsdags skete der også det, at jeg fuldstændigt glemte at spise frokost i løbet af min arbejdsdag. Jeg kom i tanker om det klokken 15, hvor jeg stadig ikke var blevet sulten. Jeg blev sgu helt bekymret for mig selv.

5) Torsdag var min appetit dog vendt tilbage for fuld skrue. Pyha! Også kagetrangen!

6) Jeg har købt mit første juletræ. I Harald Nyborg. Altså et lille og kunstigt ét på 90 cm (totalt “2-værelses lejlighedsvenlig” opfindelse). Det bliver SÅ fint!

7) … Efterfølgende indså jeg, at jeg da egentlig ikke ejede noget juletræspynt. Straks smuttede jeg i Føtex og flåede kugler ned af deres julehylder. Endte med disse skønne ting: 

foto

8) Sådan gik det til, at jeg pludselig havde brugt 300 kroner på juletræ og tilhørende pynt. Hvilket kun er fair.

9) Denne weekend startede for mit vedkommende først klokken 21 i går aftes. Jeg var nemlig så skide heldig at blive sendt på optagelse i København i går.

10) Mens vi kørte rundt i Københavns gader, gik det op for mig, hvor meget jyde, jeg er. Jeg sad og forsøgte at holde øje med, om fodgængerne og cyklisterne mon var nogen, jeg kendte. Fik ikke lige øje på nogen…

11) I dag er vi på søndagsvisit hjemme hos de gamle. I ved, helt derude hvor kragerne vender. Vi tog på julemarked, hvor jeg naturligvis prøvede kræfter med mit held i tombolaen. Og der var sgu gevinst. Ét styk pileflettet kræmmerhus til mig!

12) Og så vil jeg bare ønske jer alle en superdejlig søndag aften!

Del bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares