Endnu en uge #13

Endnu en uge #13

1) Dette blev ugen, hvor jeg købte årets første julepynt. Jeg var i Imerco, hvor der åbenbart var udsalg på Trip Trap-nisser, og pludselig sad Simone og Albert der og kaldte på mig. De VILLE med hjem. Og det kom de (bare rolig, jeg har ikke stillet dem frem endnu!).

2) Jeg har også købt mig et par nye støvler, som jeg er ret vild med. Jeg skyndte mig naturligvis at tage dem på på arbejde. Efter at have haft dem på i et par dage, opdager jeg følgende under bunden:

prismærke

Ups. Det ER bare for kikset. Især fordi jeg rigtigt har gået der og vist dem frem til folk.

3) Kan I huske de der stramme plastiktatoveringer, man gik rundt med i 90’erne? Som man havde rundt om halsen eller håndleddet? I går så jeg en pige i Føtex, som havde sådan en på halsen. Ærlig talt så kiggede jeg altså lige en ekstra gang. Nå, men ifølge en hurtig Google-søgning, skulle de være på vej til et comeback. Det bliver et nej tak herfra.

4) Jeg var endelig ude at løbe igen. Og denne gang løb jeg åbenbart SÅ hurtigt, at jeg tabte mit hårbånd. Det var pisk væk lige pludselig. Det er sgu da en fremgang!

5) Dette var også ugen, hvor jeg faldt over denne nyhed:

popcorn

Oh happy day, siger jeg bare. Jeg ser frem til, at blogland bliver indtaget af “popcorn-blogs”.

6) Jeg har lagt mærke til, at jeg efter praktikstart er begyndt at drikke lidt for store mængder kaffe. Jeg er bange for pludselig at blive sådan én, der ikke kan fungere uden min morgenkaffe (på trods af at jeg endnu slet ikke drikker morgenkaffe), så jeg er begyndt at trappe ned. Har skiftet det hele ud med min egen medbragte grønne og hvide te. Det smager jo fantastisk, og jeg føler mig sådan lidt helseagtig. Win-win.

7) Jeg har brugt hele min søndag på at male et billede. Ja, et rigtigt billede! Som skal hænges op i vores lejlighed og alt muligt. Heldigvis malede jeg det sammen med min dygtige og kunstneriske veninde, så det blev faktisk helt vildt fedt. Hvis jeg altså selv skal sige det.

8) … Faktisk blev det så sejt, at jeg sidder og beundrer det, mens jeg skriver dette indlæg.

9) Min computer blev formateret i går, og dette er første gang jeg bruger den efterfølgende. HVORFOR gjorde jeg ikke det noget før?!

10) Nu må I have mig undskyldt. Jeg har hørt, at der er kommet juleslik i Netto, og jeg craver virkelig nisseskum efter den oplysning. Eller marcipanstykker. Eller begge dele. Det ER jo kun søndag én gang om ugen.

 

Del bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares