Bloggens første konkurrence

Bloggens første konkurrence

Så er det endelig blevet tid til at afholde en lille konkurrence. Og tilmed den første i bloggens historie! Men idet bloggen jo ikke er sådan helt landskendt endnu, så er det altså bare en lille præmie, der er på højkant. Chanel-tasken og den nye iPhone 6 må vente til I er lidt flere, der læser med! Men jeg er fan af alle jer, der allerede er her – derfor skal I da have mulighed for at vinde noget.

Her kunne jeg måske godt have taget et lidt pænere billede. Men solen var gået ned, og vores kamera havde ikke mere strøm...
Her kunne jeg måske godt have taget et lidt pænere billede. Men solen var gået ned, og vores kamera havde ikke mere strøm…

Det, I kan vinde, er simpelthen to styks tørshampoo fra Batiste, som billigvoks.dk har været så søde at sponsorere. Jeg har endnu ikke selv erfaringer med tørshampoo, men har ofte overvejet det (shit, der kan være langt fra tanke til handling sommetider). Tænk at kunne snooze lidt længere en mandag morgen, hvor man er træt med træt på – fordi man kan skippe hårvasken til fordel for en omgang tørshampoo?

I kan se de to produkter på billedet. Jeg har valgt en original og en tropisk udgave med eksotisk duft af kokosnød. Jeg flipper skråt af glæde over alt, der dufter af kokos, så det håber jeg også, den kommende vinder gør. Der er 400 ml i hver, og jeg så dem i Matas i dag, hvor de kostede 70 kroner stykket.

Er I friske på at lege med?

Alt man skal gøre er at følge bloggen på facebook eller bloglovin’ (hvilket de fleste af jer nok allerede gør) og så lige smide en kommentar til dette indlæg. Husk at skrive jeres korrekte e-mailadresse, så jeg kan kontakte vinderen.

Konkurrencen slutter onsdag den 12. november klokken 20, hvor jeg trækker en vinder.

 

PS: Havde det mon virket mere prof-bloggeragtigt, hvis jeg havde kaldt det en give away?

Del bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares